Xmas

Nu är det snart jul! Det är svårt att tro när man går omkring i shorts och linne och svettas som en gris men så är det. Dom har en massa juldekorationer runt om i stan, det hänger jättestora julgranskulor över gatorna, City Square har förvandlats till Christmas Square med en massa granar och självaste tomten är oxå där! Myers har julskyltning som folk köar att få se. Det är inte i samma klass som NK men det är ändå den bästa i stan. Det är små tomtenissar som sjunger om att det snöar, vilket det iof inte kommer att göra, och det är renar och granar och allt sånt som är juligt. Town Hall har blivit inslaget som en stor julklapp och det är leksakssoldater som vaktar utanför. På Federation Square har dom satt upp en granskog, plastgranar men ändå. En av broarna har nu en jättestor mistel i mitten, det är nog inte så många som förstår att det är en mistel och jag har inte sett någon kyssas under den men det är ändå fint.

 

 

Town Hall 

It’s almost Christmas! It’s really hard to believe when you walk around in shorts and a singlet and sweating like a pig but it’s still true, Christmas is just around the corner.

There are quite a lot of xmas decorations around town, there are giant baubles over the streets, the City Square has been transformed into Christmas Square with lots of trees and even Santa is there! Myers have xmas decorations in the window which has people queuing to see. There are little elves singing about the snow which is (not) falling, there are reindeers and xmas trees and other xmasy things.

Town Hall has been wrapped in a big bow and has massive toy soldiers guarding it. At Federation Square a little spruce forest has appeared, sure they are plastic but still.

One of the bridges is now a xmas love bridge with a massive mistletoe in the middle. However, I don’t think a lot of people realise that it’s actually a mistletoe and I haven’t seen anyone kiss under it, but it’s still really nice.Xmas car


xmas window at Myers


Christmas Square (aka City Square)


Santa will be back later


Kommentarer
Postat av: Miia

Jag vill ha horn till min bil med :D

2011-12-13 @ 11:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0